“Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” konulu ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışma sonuçlarıyla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

2014 yılında başlatılan küresel imaj kampanyamızdan yola çıkarak Ülkemizi “ev-yurt” kavramlarıyla özdeşleştiren turistik, tarihi, doğal ve kültürel değerlerimizi konu alan “Sizce Türkiye neyin Evi/Yurdu?” (Turkey Home Of …”) adıyla düzenlenen fotoğraf yarışması sonçlandı. , 990 katılımcı ve toplam 3382 adet fotoğraf ile tamamlandı. Yarışmada derece alan fotoğraflar aşağıda listelenmiştir.

Turkey Home Of” sloganı çerçevesinde sürdürülebilir bir marka değeri oluşturmayı hedefleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği “Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu” fotoğraf yarışmasında birinci Çetin EKİN, ikinci Murat ÖZÇELİK ve üçüncü Şevki SİLAN oldu.

“Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?” Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçları

"Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?" Konulu Fotoğraf Yarışması 01

1. Çetin EKİN – İstanbul

sizce-turkiye-neyin-eviyurdu-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

2. Murat ÖZÇELİK – Afyonkarahisar

sizce-turkiye-neyin-eviyurdu-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

3. Şevki SİLAN – İstanbul

sizce-turkiye-neyin-eviyurdu-fotograf-yarismasi-sonuclari-04

Mansiyon – Remzi ESKİKAPLAN – Edirne

"Sizce Türkiye Neyin Evi/Yurdu?" Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Mansiyon – Ercan ARSLAN – İstanbul

sizce-turkiye-neyin-eviyurdu-fotograf-yarismasi-sonuclari-06

Mansiyon – Ali ALTIN – Aydın

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın