Türk Nikon Facebook Fotoğraf Paylaşımı

Türk Nikon’un Facebook duvarındaki fotoğraf paylaşımlarında sizlerden gelebilecek fotoğrafları daha fazla ağırlamak için yeni bir duyuru yapmak istiyoruz.

Bunun için Türk Nikon’un Facebook duvarında yayınlanmasını istediğiniz fotoğrafları bizlere Kullanılan Nikon Fotoğraf Makinesi, Nikon Lens ve EXIF bilgileri ile göndermeniz yeterli olacaktır.

Sizlerden gelen yoğun isteği hayata geçirmek için yeni bir grup oluşturduk. Fotoğraf Kulübü grubuna giriş yapın ve Nikon fotoğraf makinelerinizle çektiğiniz fotoğrafları 1024×683 gibi standart masaüstü boyutlarında bizlere gönderin.

Fotoğraflarınızı Türk Nikon’un Facebook Duvarında Paylaşın

Türk Nikon Facebook Fotoğraf Paylaşımı

Buradaki amacımız tanıtım olduğundan sizlerin fotoğraflarınızı paylaştığınız Flickr, 500px vb gibi sosyal medya kanalları varsa ve belirtirseniz, gerekli yönlendirmeyi yapabilmemiz ve sizlerin tanıtımı açısından faydalı olacaktır.

Genel olarak fotoğrafınızla beraber paylaşmanızı istediğimiz bilgiler aşağıdaki gibidir. Kullanılan ekipman ve exif bilgileri olmayan fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.

Fotoğraflarınızı Nasıl Paylaşacaksınız?

  • Fotoğrafın Adı (isteğe bağlı)
  • Kullanılan Nikon Fotoğraf Makinesi Adı
  • Kullanılan Nikon veya Üçüncü Parti Lens Adı
  • EXIF Bilgileri (odak uzaklığı, diyaframenstantane hızı ve ISO)
  • Flickr, 500px ya Facebook.. gibi fotoğraf paylaşım sitesindeki linki (isteğe bağlı)
  • Fotoğrafın Sahibi

Tekrar hatırlatmak gerekirse fotoğraflarınızı gönderebileceğiniz platform Fotoğraf Kulübü grubu. Yer kaplamaması açısından ve Facebook üzerindeki paylaşımlarda 1024×683 ya da 1200×800 gibi standart masaüstü boyutu uygun olduğundan bu şekilde göndermenizi rica ederiz.

Ayrıca Türk Nikon’un sosyal medya duvar akışında takipçilerimize rahatsızlık vermemek için günlük 2 (iki) fotoğraf paylaşım limiti belirlediğimizden, gelen fotoğrafların belirli bir sırada paylaşılacağını da ayrıca aktarmış olalım.

Fotoğraflarınızı bekliyoruz!

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

4 comments on “Türk Nikon Facebook Fotoğraf Paylaşımı

  1. Avatar for Alper Orus

    Pastelmavi

    Merhaba, üzerinde düzeltme yapılmış (efekt, kontrast vb.) fotoğraflar kabul ediliyor mu?

  2. Avatar for Alper Orus

    Çağrıhan Kılıç

    Fotoğrafları nasıl 1024×683 boyutunda küçültebiliriz acaba? Herhangi bir kayıp vermeden bilgilendirirseniz sevinirim.

    • Avatar for Alper Orus

      Alper Orus

      Standart masaüstü boyutunu ifade etmek için öyle kullandım. En düşük 1024 genişlik olması yeterlidir.

Cevap Yazın