Türk Nikon Yeni Arayüzü ile Yayında [TurkNikon V2]

Türk Nikon olarak web sitesini hayata geçirmemizden bu yana tam bir sene geçti ve bu zaman zarfı içerisinde siz takipçilerimizin desteğiyle Nikon’un Türkiye’deki tek sesi olduk. Türk Nikon’un internete merhaba dediği, bizim için uzun bir seneden sonra, hem bizi takip sistemimiz üzerindeki kanallardan izleyen ve hiç yalnız bırakmayan takipçilerimize bir hediye, hem de yeni nesil web teknolojilerini desteklemek amacıyla görünümümüzü yani temamızı bugün itibariyle V2 sürüme geçirmiş bulunuyoruz.

Alıştığınız ve sevdiğiniz Türk Nikon arayüzünü çok fazla bozmadan yapmaya çalıştığımız bu değişiklikler daha çok anasayfa üzerinde toplanıyor. En önemli değişikliği Türk Nikon’un tam anlamıyla responsive bir tasarıma kavuşması şeklinde isimlendirebiliriz. Yeni tam responsive tasarım sayesinde her türlü mobil cihaz, akıllı telefon ve tablet pc ile sitemizi ziyaret ettiğinizde hiçbir kayıp yaşamadan kullandığınız cihazın ekranına uygun şekilde boyutlanabilen bir yapıya kavuşmuş oluyoruz. Test etmek için basitçe tarayıcınızın boyutunu yavaş yavaş küçültebilirsiniz. Türk Nikon gerekli tepkiyi verecektir 🙂

Teknik olarak bahsetmek gerekirse WordPress üzerine Modernizr, Html5 ve en önemlisi 1140px CSS Grid sistemi port etmiş olduk.

Not: Eski sürüm IE kullanıcıları alıcılarının ayarlarıyla oynamak yerine Mozilla Firefox ya da Google Chrome gibi tarayıcılar ile hem Türk Nikon’u hem de interneti daha rahat gezebilirler.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın