Uzun Pozlama Fotoğraflara 15 Mükemmel Örnek

Uzun pozlama fotoğraf çekmek, özellikle pozlama yaparken oluşan ışığın fotoğrafa nasıl yansıyacağının hesaplanması söz konusu olduğunda hayal gücünü zorlayan ve fotoğrafçıya bu anlamda ayrı keyif veren bir tekniktir. Türk Nikon üzerinde en çok hangi tür fotoğraf çekmekten hoşlanırsınız diye sorduğumuzda da sizden gece çekimi ve uzun pozlama fotoğraf çekmek konusunda çok sayıda oy aldık.

Uzun pozlama nedir? yazımızda bahsettiğimiz üzere, uzun pozlama; hafif ışıkta hareket eden bir objenin yaymış olduğu hareket hissinin, uzun pozlanarak mevcut ışığın hüzmeleriyle fotoğrafa aktarımıdır. Buradan yola çıkarak sizlere ilham vermesi için uzun pozlama fotoğraflara 15 mükemmel örneği toparlamaya çalıştık.

Uzun pozlama fotoğraflarına örnek olabileceğini düşündüğümüz belirli sürelerde pozlanmış fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz. Tabi öncesinde eğer uzun pozlama nasıl yapılır diye merak ediyorsanız uzun pozlama çekimler için bazı önemli ipuçları yazısına göz atmak isteyebilirsiniz.

Uzun Pozlama Fotoğraflara 15 Mükemmel Örnek

1. Wreck of the Sygna

2. Another Sunset in Austin

3. Night Traffic

4. A Haunted Trail

5. Last passenger

6. Star Trails

7. – U –

8. Hyperdriiiiiiiiive

9. Long Exposure Light Art

10. a p o c a l i p s e

11. Locked

12. Star Rain

13. Forever Dreaming

14. Sheep

15. last train

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın