Yağmur Fotoğraflarına 10 Güzel Örnek

Yağmur fotoğraflarına örnekler sunmaya devam ediyoruz. Özellikle bahar aylarında yağışların artmasıyla beraber yağmur fotoğraflarına örnek olabilecek birçok değişik fotoğraf görebiliyoruz.

Yağmur, izlemesi ve sonrasında mis gibi kokan bitki örtüsüyle beraber oldukça keyifli bir atmosfer sunmaktadır. Yağmurlu havalarda yapraklar daha doygun ve canlı durur, çiçeklerdeki su damlacıkları da farklı kompozisyonlar oluşturmanızı sağlar.

Yağmurlu havalarda fotoğraf çekmek kolay değildir. Hatta kimilerine göre yağmur yağarken fotoğraf çekmek gereksiz ve zahmetli bir iş gibi gözükebilir. Açıkçası her ne kadar ıslak olsa da yağmurlu havalar fotografik açıdan çoğu zaman ideal ortamı oluşturur. Bkz. “Yağmurda Fotoğraf Çekme İpuçları

Yağmur Fotoğraflarına Örnekler

Aşağıda sizlere örnek olması ve sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz 10 güzel yağmur fotoğrafını sunuyoruz.

Yağmur Fotoğraflarına 10 Güzel Örnek

Yağmur Fotoğraflarına 2

Yağmur Fotoğraflarına Örnekler 3

Umarız bu birbirinden güzel yağmur fotoğraflarına hoşunuza gitmiştir ve ilham almışsınızdır. Eğer sizin de paylaşmak istediğiniz yağmur fotoğrafları varsa bunun için Türk Nikon’un Facebook duvarında yayınlanmasını istediğiniz fotoğrafları, bizlere Kullanılan Nikon Fotoğraf Makinesi, Nikon Lens ve EXIF bilgileri ile göndermeniz yeterli olacaktır. Daha detaylı bilgi için lütfen “Facebook Fotoğraf Paylaşımı” yazısına bakınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın