Instagram Gizli Hikaye İzlemek

Instagram gizli hikaye izlemek artık mümkün hale geldi. Günlük hayatta sıkça kullandığımız fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da gizli şekilde hikayelere bakabilmenizi sağlıyor.

Bilindiği üzere bir akıllı telefon veya mobil cihaz kullanılarak çekilen fotoğraflar, mobil fotoğrafçılık sınıfına giriyor.  Mobil cihazlardaki kameraların her yeni modelde daha iyi ve daha gelişmiş hale gelmesi özellikle sosyal medya tarafında Instagram’ın daha sık kullanılması anlamına geliyor.

Instagram kullanıcılarının en fazla zaman geçirdikleri özelliklerin başında ise Instagram Hikayeler Story gelmekte. Günlük hayatta yaşananların anlık olarak fotoğraf ya da video formatında paylaşımların yapılmasını sağlayan Instagram Hikayeler, 24 saatin sonunda siliniyor. Instagram hikayelerine müzik, filtre, etiket ve anket eklenebildiği için kullanıcılar takipçileri ile kolayca etkileşime girebiliyor.

Günlük kullanıcı sayısı yüzlerce milyona ulaşan Instagram’da gün geçtikçe yenilikler gelmeye devam ediyor. Instagram gizli hikaye izlemek istiyen kullanıcılar için de çeşitli alternatifler söz konusu. Bir başka deyişle br başkasının Instagram hikayelerine bakmak istiyor ancak profiliniz listede görünsün istemiyorsanız kısaca bunu yapabileceğiniz bir girişimden bahsedeceğiz.

Instagram hikaye sıralaması neye göre belirleniyor ?

Instagram Gizli Hikaye İzlemek

Instagram hikayesi yayınladığınızda hikayenize bakanları görebileceğiniz bir liste de size sunuluyor. Böylece anlık olarak paylaşılan Instagram Hikayelerine göz atan kullanıcıları inceleyebiliyorsunuz.

Eğer Instagram’da hikayeleri gizlice izlemek isteyen bir stalker’sanız Stories Watch girişimi tam size göre. Bu web sitesi sayesinde karşı taraftaki Instagram kullanıcısının haberi olmadan ve hikaye izleyenler listesinde görünmeden Instagram hikayelerini izleyip arzu ederseniz telefonunuza bile indirebiliyorsunuz.

Bkz. Instagram fotoğraf indirme yöntemleri.

Instagram Gizli Hikaye İzlemek Nasıl Yapılır?

Instagram gizli hikaye izlemek için Stories Watch ile telefon ya da bilgisayarınızdan aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

www.storieswatch.com sitesine giriş yapıp sayfanın hemen ortasında bulunan arama çubuğuna hikayesini gizlice izlemek ya da indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıyorsunuz. Sonrasında ilgili Instagram profilini bulup eğer son 24 saatte hikaye paylaştıysa izleyebiliyorsunuz. Hikayelerin sağ alt köşesinde bulunan Download (indir) butonu sayesinde Android ya da kişisel bilgisayarınıza Instagram hikayelerini indirebilirsiniz. Instagram hikayelerini indirip kendi profilinizde tekrar paylaşmak da bu şekilde mümkün oluyor.

Bkz. Instagram hikaye boyutu ne kadar olmalı?

Stories Watch girişimi oldukça basit ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunmakla birlikte güvenli olmasıyla ön plana çıkıyor. Sizden kişisel bilgileriniz ve şifreniz istenmiyor. Telefonunuza herhangi bir mobil uygulama yüklemeden ve Instagram hikayelerine onların haberi olmadan gizlice bakmayı sağlıyor. Tabi Instagram gizli hikaye izleme özelliği profili herkese açık kullanıcılar için geçerli bir durum.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın