Kişiye Özel Sokak Fotoğrafçılığı Dersleri

Sokak fotoğrafı, kamuya açık alanda çekilen ve çekildiği yerdeki yaşamı belgeleyen çağdaş bir fotoğraf dalıdır. Sokak fotoğrafçılığı nedir ve sokak fotoğrafçılığı türleri hakkındaki bilgileri sizlerle daha önce paylaşmıştık.

Şimdi Serkant Hekimci eğitmenliğinde kişiye özel sokak fotoğrafçılığı derslerini, İstanbul’un belirli semtlerinde, birebir sokak çekimlerini kapsayacak şekilde alabilirsiniz.

Türk Nikon’u takip edenler Serkant Hekimci ismini hatırlayacaklardır. Türk Nikon röportaj serisinde hem sorularımıza verdiği samimi cevaplar hem de birbirinden güzel fotoğraflarıyla bize konuk olmuştu. Ardından “İnsan” başlığını atarak, Türk Nikon konuk fotoğrafçı serisinde ağırlamıştık.

Serkant Hekimci ile Fotoğraf Üzerine Web Röportaj

Kişiye Özel Sokak Fotoğrafçılığı Dersleri

1975 doğumlu Serkant Hekimci, Fotoğrafa 2004 yılında reklam firmalarında ürün ve mimari fotoğraf çekimleriyle başladı. Ancak asıl fotoğraf tutkusu sokak fotoğrafçılığı ve fotoğraf serileri oluşturdukça şekillendi. 2007 – 2009 Tarihleri arasında “İstasyon İnsanları” isminde ilk seri fotoğraf projesini gerçekleştirdi. Bu seriyi yine İstanbul şehir hayatı konulu başka fotoğraf serileri izledi.

Fotoğraf projeleri Ocak 2013 ayında Kırım – Ukrayna’da, Şubat 2013’te ise St Petersburg – Rusya’da sergilendi. Yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli fotoğraf yarışmalarında sergilemeler aldı ve ortak sergilere katıldı.

Son olarak bu sene Sony World Photography Organizasyonunda 2013 Türkiye 2. si oldu.

srknt_ders

Dersler hakkındaki tüm detayları üstteki afişte bulabilirsiniz. Serkant Hekimci ile ilgili bilgileri web sitesinde bulabilir veya aşağıdaki iletişim bilgilerinden kendisine ulaşabilirsiniz.

Kişiye özel sokak fotoğrafçılığı dersleri ile ilgili sorularınız varsa aşağıdaki Türk Nikon yorum kısmından sorabilirsiniz ya da iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Web : serkant.daportfolio.com – serkanthekimci.com

Email: serkant.hekimci [at] gmail.com

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın