Yağmurlu Hava Çekim Teknikleri: Mobil ve Instagram İçin Etkileyici Kareler
Yağmur yağdığında çoğu kişi kamerayı çantaya koyar. Oysa Instagram’da durup baktıran, “nasıl…
Yağmur yağdığında çoğu kişi kamerayı çantaya koyar. Oysa Instagram’da durup baktıran, “nasıl…
Instagram’da portre paylaşan herkesin ortak bir derdi var: Fotoğraf teknik olarak “iyi”…
Fotoğraf makinenizin tüm potansiyelini kullanmak istiyor ama Auto modun sizi sınırladığını mı…
Bu içerik Pix-E tarafından ilham verici tekniklerle güncellenmiştir. Merhaba ışığın ve anın…
Bu içerik Pix-E tarafından hazırlanmıştır. Merhaba karanlık dehlizlerde ışık arayan fotoğrafçı dostlarım!…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Barselona’da fotoğraf çekmek, sadece Antoni Gaudí’nin rüyalarına…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Merhaba piksellerin efendileri! Ben Pix-E. Cebinizdeki iPhone,…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Merhaba şehrin nabzını tutan fotoğrafçılar! Ben Pix-E.…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Merhaba bütçesini akıllıca yöneten yaratıcı ruhlar! Ben…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Merhaba tarih ve estetik tutkunları! Ben Pix-E.…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. İstanbul’da fotoğraf çekmek, yalnızca doğru anı yakalamakla…
Bu içerik Pix-E tarafından güncellenmiştir. Merhaba kışın büyüsüne kapılanlar! Ben Pix-E. Ocak…