Lightroom ve Photoshop Ücretsiz Sürümü İndirin

Lightroom ve Photoshop Ücretsiz Sürümü İndirin ! Lightroom ve Photoshop fotoğraf düzenleme programları için en yeni versiyonlarının deneme sürümünü ücretsiz indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz deneme sürümünü indirerek Lightroom nedir, neden kullanılır, ön plana çıkan Lightroom özellikleri nelerdir gibi sorulara direkt cevapları kendiniz bulabilirsiniz. 

Adobe Lightroom nedir? Photoshop ile arasındaki farklar nelerdir? Adobe Lightroom, fotoğraflarınızı organize etmenizi, düzenlemenizi, RAW çektiğiniz fotoğraflardan Jpeg olarak istediğiniz boyutta kopya çıkarabilmenizi sağlar. Adobe Lightroom aynı zamanda oluşturduğunuz kataloglarınızdan kitap ya da videolar hazırlamanızı, paylaşmak istediğiniz fotoğrafları Flickr, 500px gibi sitelerine yüklemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Özetle Lightroom dijital bir aydınlık odanın bütün fotoğraf düzenleme işlevlerini yerine getirirken, karşımıza sadece bir fotoğraf editörü değil, fotoğrafçılıkla ilgili karşılaşabileceğiniz tüm ihtiyaçlara cevap veren bir yazılım çözümü olarak çıkmaktadır. Bu aşamada eğer sadece tek bir fotoğrafı işlemek istiyorsanız ve yukarıda saydığımız gereksinimlere ihtiyaç duymuyorsanız, sizin için Adobe Photoshop yeterli olacaktır.

Böylelikle Lightroom vs Photoshop ikileminde kalan kullanıcılar için basit bir sonuç çıkarmış oluyoruz. Yani tam kapsamlı bir kataloglama, düzenleme ve paylaşma işlemleri için Lightroom, sadece tekil fotoğraflar üzerinde çeşitli rötüşlar için Photoshop programı yeterli olacaktır. 

Gelin şimdi Lightroom ve Photoshop ücretsiz sürümü nasıl indirebilirsiniz detaylarını aktaralım.  

Peki Lightroom ve Photoshop Ücretsiz Sürümü Nasıl İndirebilirim?

1. adım

Öncelikle Adobe Türkiye’nin resmi sitesine gidiyoruz. Açılan ana sayfanın alt kısmında yer alan “Fotoğrafçılar” seçeneğine tıklıyoruz. Daha iyi ifade edebilmek için ilgili ekran görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz. 

2. adım

Açılan sayfada üst kısımda yer alan seçeneklerden “Ücretsiz Deneme Sürümü” yazısına tıklıyorsunuz. Ardından indirme işleminin başladığını göreceksiniz.

3. adım

“Lightrooom şimdi indiriliyor” yazısını gördüğünüzde tarayıcınızın Windows ise .exe Mac OSx ise .dmg uzantılı kurulum dosyası indirdiğini göreceksiniz. İlgili dosyasını açarak ve ekran yönergelerini takip ederek, Lightroom ve Photoshop için ücretsiz sürüm kurulumunu tamamlayabilirsiniz.  

Lightroom ve Photoshop ücretsiz sürümü indirme ve kurma işlemleri basitçe bu şekildedir. Fotoğraflarınızı dilediğiniz yerden kolayca düzenleyip, organize edebileceğiniz Adobe Lightroom programını deneme sürümü kullandıktan sonra sunulan çeşitli planlardan birini seçerek satın alabilirsiniz.   

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın