Nikon P950 Superzoom Fotoğraf Makinesi Özellikleri, Fiyatı

Nikon P950 superzoom fotoğraf makinesi duyuruldu. Nikon, yeni Coolpix P950 modeline 4K video ve daha yüksek çözünürlüklü bir EVF gibi modern iyileştirmeler eklerken P900’ün selefinin zoom aralığı olan 24-2000mm eşdeğerini korudu.

Geniş zoom aralığına ek olarak Nikon P950, UHD 4K video çekimi, 7fps seri çekim hızı ve Wi-Fi + Bluetooth sunuyor. Raw fotoğraf yakalama, daha gelişmiş fotoğrafçılar için hoş bir eklenti ve aynı zamanda daha yüksek çözünürlüklü 2.4M noktalı vizör yeni modelde dikkat çekiyor. Nikon P950, 5.5 durak görüntü sabitleme ve Nikon’un DF-M1 nokta görüşünü destekleyen bir aksesuar yapısına sahiptir – kuş ve uçak fotoğrafçılığı için yararlı bir yardımcıdır.

Kapsamlı menzili ile COOLPIX P950, kuşları veya yaban hayatını çekmek isteyen fotoğrafçılar veya uçak gözlemciliği tutkunlarına eşlik eden ideal fotoğraf makinesidir. 83x optik zoom, 24 – 2000 mm’lik bir odak uzaklığı aralığı sunarken 166x Dynamic Fine Zoom, üst limiti dijital olarak 4000 mm² gibi inanılmaz bir seviyeye çıkarıyor.

Nikon P950 Özellikler

İnanılmaz zoom. 83x optik zoom (24 – 2000 mm) ve 166x Dynamic Fine Zoom (4000 mm).¹ ²
Güçlü NIKKOR objektif. f/2,8’lik maksimum diyafram açıklığı ve yüksek zoom’da bozulmayı azaltmaya yardımcı Süper ED cam mercek.
Çarpıcı kareler. 16 MP arkadan aydınlatmalı CMOS sensör, hızlı EXPEED görüntü işlemcisi ve Çift Algılamalı Optik Titreşim Azaltma sistemi.
RAW desteği. Sıkıştırılmamış RAW (NRW) görüntüler kaydedin ve görüntü işleme/düzenleme programlarına aktarın.
4K filmler. Stereo 4K/UHD 30p hareketli görüntüleri veya 60p’ye varan kare hızlarında Full HD (1080p) videoları kolayca kaydedin. Stereo sesle kayıt yapın ve çekim yaparken önemli pozlama ayarlarını manuel olarak yapın.
Fotoğraf makinesi ile zaman aralıklı çekim. Yaklaşık 10’ar saniye süreli zaman aralıklı filmler kaydedin ve 25 fps veya 30 fps hızında oynatın.
Çok açılı LCD ekran. Parlak 8,1 cm (3,2 inç) 921 k-nokta LCD monitör, hemen her yöne eğilebilir ve döndürülebilir.
Net elektronik vizör. Göz sensörlü 1 cm’ (0,39 inç) büyüklüğünde 2360 k-nokta OLED elektronik vizör.
Akıcı zoom kontrolü. Geniş kavrama yüzeyi, yan zoom kontrolü ve geri adımlı zoom düğmesi kararlı tutuş sağlar.
SnapBridge. Fotoğrafları akıllı cihazınızla eşitleyebilir veya uzaktan çekim yapmak için akıllı cihazınızı kullanabilirsiniz.
Tam boy flaş yuvası. Speedlight Flaş Birimi ve mikrofon gibi Nikon aksesuarları takın. Dilerseniz, Nikon DF-M1 Nokta Görüşü deneyin. Bu katlanabilir dürbün, seri uçan kuşların bile izini sürmenize ve onları kadrajda ortalamanıza yardımcı olur.

Nikon P950 Satış Fiyatı

Nikon P950 satış fiyatu 800 dolar olarak belirlenmiş ve raflarda yer alması yani dağıtımı Şubat 2020 gibi başkayacak.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın