Türk Nikon Dergisi Temmuz Sayısı Yayında

Bir solukta Haziran ayını da geride bıraktık. Dönüp baktığımızda 2012 yılı çoktan yarılandı bile…Yazın verdiği heyecanla çoktan fotoğraf makinenizi çantanızdan çıkarıp varlığını hatırladınız veya kendinize yeni bir fotoğraf makinesi alma telaşına çoktan kapıldınız.

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Temmuz sayısıyla yine beraberiz. Bu sayımızı çok daha dolu bir içerikle beğeninize sunuyoruz. Tam 40 sayfa…Farkındaysanız, dergimizin sayfa sayısı her geçen sayıda biraz daha artıyor bunda Nikon haberleriyle birlikte elbetteki her geçen gün Türk Nikon Blog’da yer alan içerik sayısının da artmasının çok büyük etkisi var. Bu sayımızda sizleri neler bekliyor?

Her yeni sayımızda size bir ilk sunduk. Bu sayımızda da Türk Nikon Konuk Fotoğrafçı serisiyle tanışıyor olacaksınız.

Türk Nikon Dergi ile birlikte Temmuz sayısı ile  sunmaya başladığımız konuk fotoğrafçı eki ile birlikte, başlatmış olduğumuz konuk fotoğrafçı serisini bir adım öteye taşımış oluyoruz. Türk Nikon anasayfasında kendi anlatımlarıyla ağırladığımız konuk fotoğrafçılar ve birbirinden güzel fotoğrafları artık Türk Nikon Dergi’sinin formatında okuyucularıyla buluşuyor ve biz de ağırladığımız konuk fotoğrafçıları daha güzel bir şekilde sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İlk konuğumuz ise  Hüseyin Sakaoğlu ve muhteşem Jamaika fotoğrafları. Dergimizin bu sayısında 14 sayfa konuk fotoğrafçı eki bulunmaktadır.

Büyük beğeniyle takip ettiğiniz Türk Nikon Röportaj serimize bu ay da devam ediyoruz. Bu ay konuğumuz “Doğum ve Bebek Fotoğrafçısı Tuba Sönmezöz”. Bu keyifli röportajı kaçırdıysanız dergimizi fırsat bilerek mutlaka okumalısınız.

Türk Nikon Dergisi 2012 Temmuz Sayısı İçeriği

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın