Turkcell’den ”Benim Şehrim” Fotoğraf Yarışması Başladı

Turkcell, sponsoru olduğu İstanbul Modern ile ”Benim Şehrim” isimli fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılmak için yaşadığınız şehrin eşsiz manzaralarını ve anlarını fotoğraflayarak Instagram‘da yayınlamanız yeterli. Yarışma için çekilecek özel karelerin ”Yaşadığım şehri seviyorum çünkü…” cümlesini tamamlaması ve o şehrin kendine özgü özelliklerini yansıtması gerekiyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin çektikleri fotoğrafları 18 Temmuz 2012 tarihine kadar ”benimsehrim” etiketiyle Instagram‘a yüklemelidir. İstanbul Modern küratörlerinden oluşan bir jürinin yüklenen fotoğraflar arasından seçeceği haftanın en iyi 10 fotoğrafı, İstanbul Modern’in Pinterest hesabında yayınlanacak. Dört haftanın sonunda Pinterest’te yayınlanan fotoğraflar arasında en çok beğenilen 10 fotoğraf, İstanbul Modern küratörleri tarafından yeniden değerlendirilecek ve ilk üçe girenler belirlenecek.

-Birinciye Turkcell’den iPhone 4S-

”Benim Şehrim” fotoğraf yarışmasında birinci seçilen fotoğraf karesinin sahibi Turkcell’den iPhone 4S cep telefonu kazanırken ilk üçe girenlere bir yıllık İstanbul Modern üyelik kartı hediye edilecek.

Yarışmaya Katılım Koşulları:

1. Benim Şehrim Yarışması 18 Haziran 2012 – 18 Temmuz 2012 tarihleri arasında sürecektir.
2. Yarışmaya katılabilmek için için ilgili fotoğrafın #benimsehrim etiketiyle birlikte Instagram’a yüklenmesi gerekmektedir.
3. Her hafta 10 adet fotoğraf İstanbul Modern küratörlerinden oluşan bir jüri tarafından seçilerek İstanbul Modern’in Pinterest hesabında yayınlanacaktır. (http://pinterest.com/istanbulmodern)
4. Bir ayın sonunda Pinterest hesabında bulunan fotoğraflar içinde en çok beğeni alan 10 fotoğraf İstanbul Modern küratörleri tarafından değerlendirilecek ve birinci seçilen kişiye iPhone 4S cep telefonu hediye edilecektir.
5. 18 yaşından küçük kişiler yarışmaya katılamaz veya verilecek hediyeler üzerinde hak iddia edemez.
6. Turkcell ve İstanbul Modern çalışanları yarışmaya katılamaz.
7. Başvurular, mahremiyet, reklam hakları veya fikri mülkiyet hakları da dahil olmak fakat bunlarla kısıtlı olamamak üzere, bir başkasının haklarını ihlal etmemeli, şiddet unsuru içermemeli, telif hakkı ihlali oluşturmamalı veya bu hakları ihlal eden herhangi bir malzeme içermemelidir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde tüm sorumluluk başvuru sahibine ait olacaktır.
8. Kullanım hakkı bir başkasına ait materyaller başvuruda kullanılamaz. Başvuru, başvuru sahibi haricinde herhangi bir kişi tarafından yaratılmış olan herhangi bir malzeme içermemelidir.
9. Başvurular herhangi bir gruba veya bir bireye karşı bağnazlık, ırkçılık, nefret veya zarara teşvik eden veya cinsiyet, din, milliyet, cinsel kimlik veya yaş ayrımcılığına yönelten içerik içermemelidir.
10. Başvurular orijinal olmalıdır.
11. Yarışmacıların, yanlış veya eksik bilgi vermesi sonucu oluşabilecek aksaklıklardan Turkcell ve İstanbul Modern sorumlu değildir.
12. Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında uygulanmaktadır.
13. Yarışma dahilinde farklı hesaplar açarak hileli davranışlarda bulunanlarla, sahte olduğu tespit edilen profil sahiplerinin varsa kazanılmış ödül hakları iptal edilecektir. Yarışma sonrasında kişilerin yarışmaya katıldıkları profil ile verdikleri kimlik bilgilerinin uyuşması beklenecektir. Aksi halde kişi sahte profil olarak kabul edilecek ve ödül hakkını kaybedecektir.
14. İstanbul Modern yarışmaya katılan fotoğrafları her türlü basılı malzemede ya da online/dijital yayınlarda kullanım hakkına sahiptir.
15. Turkcell ve İstanbul Modern her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme ve yarışma koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışma koşullarını siteden takip etmek yarışmacının sorumluluğundadır.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın