Anket : Instagram Kullanıyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere hiç uzun pozlama fotoğraf çektiniz mi diye sormuştuk. Bu hafta ibreyi sosyal ağlara çevirmek istedik ve en popüler fotoğraf paylaşım sitelerinden birisi olan ve mobil ortamda fazla sayıda kişinin tercihi haline gelmiş Instagram’ı kullanıyor musunuz? diye sormak istiyoruz. Evet bu haftaki anketin sorusu Instagram Kullanıyor musunuz? şeklinde oluşuyor.

Instagram büyümeye devam ediyor. Yaklaşık 100 milyon kullanıcıya ulaşan bu sosyal fotoğraf paylaşım paltformu gün geçtikçe daha fazla kişinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Instagram kısaca nedir ya da Instagram’a nasıl fotoğraf yüklenir diye merak edenler için bir ön bilgi verelim. Sosyal ağ nitelikli fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, hızlı fotoğraf çekme, farklı efektler yapma ve en önemlisi çok kolay bir şekilde fotoğraf filtreleri uygulayarak sosyal ağlarda bu fotoğrafları paylaşma imkanı sağlıyor. Hatta bu filtreleri ücretsiz bir şekilde photoshop üzerinde nasıl kullanabileceğinizi daha önce sizlere aktarmıştık.

instagram

Instagram Kullanıyor musunuz?

Bu haftaki anketimizin sorusu basit. Anket seçenekleri de aynı şekilde evet ve hayır şeklinde sıralanıyor. Sizlerden anketimize katılıp her geçen gün büyüyen bu sosyal paylaşım platformunu sürekli olarak kullanıp kullanmadığınızı belirtmenizi bekliyoruz.

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın