Nikon Df DSLR Fotoğraf Makinesinin Yurtdışı Dağıtımı Başladı

Nikon’un yeni duyurduğu retro görünümlü Nikon Df tam kare DSLR fotoğraf makinesinin dağıtımı yurtdışında başladı. Popüler kamera dükkanlarında stoklarda yerini alan ve dağıtımı başlayan Nikon Df fotoğraf makinesinin fiyat bilgilerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Nikon Df Fx-format DSLR fotoğraf makinesinin sadece gövde satış fiyatı $2,746.96 olurken, Nikon Df ve 50mm f/1.8 kit lens ile beraber satış fiyatı $2,996.95.

Nikon’un nostaljik görünümlü FX format dijital SLR fotoğraf makinesi yeni Nikon Df hakkında yayınladığımız ilk örnek fotoğraflar ve tanıtım videoları sonrasında kutusu ve kutudan çıkan kit lensle beraber aksesuarların hangileri olduğunu ise yine bu yazıda görebilirsiniz.

Nikon Df DSLR Fotoğraf Makinesinin Yurtdışı Dağıtımı Başladı

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yeni Nikon Df,  16.2 megapiksel CMOS sensör ve EXPEED 3 işlemci yanısıra 5.5fps seri çekim hızına sahip. 39 AF noktası ile duyurulan Nikon Df, ISO 100 – 12,800 arasında doğal ISO hassasiyeti sunuyor. Enstantane, ISO hassasiyeti, pozlama telafisi gibi ayarlar için mekanik butonlar sunan Nikon Df, geçmişe dönük olarak tüm AF-S, AF-S ve AF Nikkor Lenslerin yanısıra pre-AI olarak bilinen tüm lensler ile uyumlu bir şekilde geliyor.

via Nikon Df DSLR Camera In Stock and Shipping

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın