Nikon Image Space Uygulaması Android ve iOS Platformları için Duyuruldu

Nikon, resmi olarak duyurduğu yeni fotoğraf paylaşım ve depolama hizmeti olan “Nikon Image Space” için mobil platformlarda kullanılmak üzere Android ve iOS uygulamalarını da kullanıma sunduğunu açıkladı. Çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz şekilde düzenleyip sosyal ağlar üzerinden herkesle paylaşabileceğiniz Nikon Image Space için özellikle kullanılan akıllı telefonlar üzerinden erişim önemliydi.

Kullandığınız Nikon cihazın ürün kimliğini tanımlayan Nikon kullanıcılarının Special üyelikle beraber ücretsiz 20GB depolama alanına sahip olduğu Nikon Image Space için Android ve iOS uygulamalarının indirme linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Google Play ve App Store üzerindeki ilk yorumlara bakıldığında uygulamanın fotoğraf paylaşım ve özellikle Android cihaz uyumluluğu anlamında hata düzeltmelerine ilişkin güncellemelerin geleceğini söyleyebiliriz.

Nikon Image Space Ekran Görüntüleri

nikon-image-space-apps

Nikon Image Space Android ve iOS İndirme Linkleri

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın