Popüler Fotoğraf Düzenleme Programı : Luminar

Skylum’un popüler fotoğraf düzenleme programı Luminar, Windows ve Mac işletim sistemleriyle uyumlu olarak sunuluyor. Luminar 3 ile yerleşik bir kütüphane modülü içerecek fotoğraf düzenleme yazılımı, Adobe Lightroom’a ciddi bir rakip ve alternatif olacak.

Luminar yapay zekayla beslenen yeni filtreler, önemli ölçüde hız geliştirmeleri, özel bir RAW geliştirme modülü ve fotoğraf düzenleme için modern bir fotoğrafçının ihtiyaç duyduğu her şeyi sunuyor. Fotoğraf düzenleme işlemlerini keyifli ve konforlu bir hale getiren program, oldukça iyi tasarlanmış arayüzüyle yaratıcılığınızı ortaya çıkartmak için kullanıcıya pek çok olanak sunuyor.

Son dönemde oldukça popüler fotoğraf düzenleme programı Luminar’ı denemelisiniz. Eğer Skylum’un fotoğraf düzenleme programını henüz satın almadıysanız, indirim kupon kodunu kullanabilirsiniz. “FOTOPEDI” kupon kodunu kullandığınızda Luminar ve Aurora fotoğraf düzenleme programlarında ekstra indirimlere sahip olacaksınız.

Popüler Fotoğraf Düzenleme Programı : Luminar

Luminar Fotoğraf Düzenleme Programı

Peki Adobe Lightroom vs Luminar 3 karşılaştırması yaptığımızda yeni kullanıcılar için neler aktarabiliriz.

Luminar üzerinde kontrollerin miktarı etkileyicidir. Lens Düzeltmeleri, dönüştürme araçları ve gelişmiş kırpma seçenekleri gibi standart özelliklerin yanı sıra, klonlama ve damga, serbest dönüştürme gibi bazı Photoshop programı araçlarda, yani katman oluşturma ve bunları karıştırma kabiliyeti gibi özellikleri de içerir.

Luminar kullanımı kolay arayüzü, düzenlemek istediğiniz bir fotoğrafın görüntüsüne büyük oranda değişiklik yapma yeteneği ile birleştiren oldukça sağlam bir yazılımdır. Birçok fotoğrafçının programı kolayca alma ve istediklerini oluşturma yeteneğini beğeneceğini düşünüyoruz. Ayrca yeni Luminar güncellemesiyle beraber yapay zeka ile gökyüzü iyileştirme (AI sky enhancer) ve kütüphaneler desteği gelmiş olacak. bkz Luminar is the alternative to Adobe Lightroom.

Popüler Fotoğraf Düzenleme Programı : Luminar

Luminar Sistem Gereksinimleri :

MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini için :

  • İşlemci : Intel 64 bit Core 2 Duo veya daha iyisi.
  • Bellek : 4 GB RAM veya daha fazlası.
  • macOS : High Sierra, Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5, Yosemite 10.10.5
  • Sabit disk : 2 GB boş alan, en iyi performans için SSD.
  • 1280 × 768 boyutunda veya daha iyisi.

Windows tabanlı donanım PC için :

  • Direct X 10 uyumlu Grafik Kartları veya daha iyi.
  • İşlemci : Intel Core i3 veya daha iyi.
  • Bellek : 4 GB RAM veya daha fazlası.
  • İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • Sabit disk : 2 GB boş alan, en iyi performans için SSD.
  • 1280 × 768 boyutunda veya daha iyisi.

Popüler Fotoğraf Düzenleme Programı : Luminar

Adobe gibi her ay düzenli ödeme yerine bir kere satın alınabilen ve beraberinde yeni yazılım güncellemelerini veren Luminar fotoğraf düzenleme programı, içerdiği işlevsellik miktarına göre oldukça makul bir şekilde fiyatlandırılıyor.

Luminar fotoğraf düzenleme programı indirmek ve denemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın