Türk Nikon Dergisi Ağustos Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Ağustos sayısıyla yine beraberiz. Her yeni sayı duyurumuzda olduğu gibi dergi içeriğini paylaşmadan önce Türk Nikon Dergi’nin gelmiş olduğu noktayı açıklamak adına iki önemli bilgiyi sizlere sunmak isteriz. Bunlardan ilki;

Gerek cep telefonu gerekse tablet bilgisayarlar her geçen gün hayatımıza daha fazla giriyor. Bu cihazları özellikle taşınabilirliğin verdiği avantajla  gündelik işlerimizi görmek ve internette gezinmek için daha çok tercih eder olduk. Tabi ki bu cihazların başında günümüzde Apple’ın ürettiği ürünler daha çok tercih edilmektedir. Türk Nikon olarak bu yaygın kullanımı dikkate alarak ve dergimizin kalitesini arttıracağını düşünerek Apple Store üzerinden indirilebilecek bir Türk Nikon uygulamamızı geliştirme kararı aldık. Bu konunda ciddi bir yol da katettik. Çok yakın bir zamanda IOS işletim sistemli iPhone ve iPad gibi cihazlarınız üzerinden de yazılarımıza ve Türk Nikon Dergi’ye ulaşıyor olacaksınız.

Diğer önemli bilgi ise;

Sizlerden dergimizi basılı hale getirmemiz konusunda yoğun talep alıyoruz. Bu konuda gerek matbaacılar gerekse de bizi bu konuda destekleyebilecek kurum ve kişilerle görüşmelere devam ediyoruz. Amacımız öncelikle belirli dağıtım kanallarını kullanarak sizlere dergimizi daha kolay ulaştırmak. Sponsorumuzu bulduğumuzda dağıtım şekli ve kanallarını da netleştiriyor olacağız. Bu konuda istenilen noktaya gelemezsek talep eden arkadaşlara yine de bir şekilde dergimizi basılı olarak ulaştırmak istiyoruz. Bunun içinde Türk Nikon Market altında güncel ya da geçmiş sayılara ilişkin dergi taleplerini toplayarak basılmasını sağlamayı düşünüyoruz.

Bu iki güzel haberin ardından Ağustos sayımızın içeriğine bakabiliriz.

  

Türk Nikon Dergi Ağustos sayısında 38 sayfa olarak karşınıza çıkıyor. Dergimizin artık klasikleşen ve büyük bir ilgi gören röportaj serimizin de bu sayımızda “Serkant Hekimci” yer alıyor. Türk Nikon Dergi ile birlikte Temmuz sayısı ile  sunmaya başladığımız “Konuk Fotoğrafçı Dergi Eki“nin bu ay yeni konuğu Kutay Kösem. Bu ismi daha önce duymadıysanız dergi ekimizi mutlaka okumalısınız. Takip listenize alacağınıza eminiz.

Türk Nikon Dergisi 2012 Ağustos Sayısı İçeriği

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj, Konuk Fotoğrafçı ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Artık, dergimizi online okurken sol altta bulunan “Social Share” butonuna basarak, Türk Nikon Dergi’yi üye olduğunuz sosyal ağlarda arkadaşlarınızla ve takipçilerinizle de paylaşabilirsiniz ki bize dergimizi daha çok kişiye ulaştırma konusundaki en büyük desteğiniz bu olacaktır.

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın