Türk Nikon Dergisi Aralık Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Aralık sayısıyla yine beraberiz. Aralık sayısı dergimizin 2012 yılının son sayısı olmasının yanında yayın hayatına başlamasının da yıl dönümü özelliğini de taşıyor. Tam 1 yıldır Türk Nikon Dergisini sizler için hazırlıyoruz.

Türk Nikon Dergi Aralık sayısı dopdolu bir içerikle tam 71 sayfa… Bu sayımızın kapağını Nikon en son duyurmuş olduğu 24.1 milyon efektif piksel sayılı DX-format CMOS sensör, son derece hassas 39 noktalı AF sistemli Nikon D5200 süslüyor. Aralık sayımızın konuk fotoğrafçısı Ümit Alper Tümen, bizleri Hindistan’a alıp götürüyor. Takipçilerimiz tarafından Türk Nikon’un Facebook uygulaması olan “Ben Nikon’um”uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflardan seçtiklerimizi bu sayımızda da yayınlıyoruz.

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atalım.

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj, Konuk ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın