Türk Nikon Dergisi Ocak 2013 Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2013 Ocak sayısıyla yine beraberiz. Ocak sayısı dergimizin 2013 yılının ilk sayısı olmasının yanısıra, gezi fotoğrafçılığı serisinin başlangıcını da yapıyor ve ek olarak ilk gezi notunu sizlere sunuyor. Yeni yılın bu ilk sayısında Türk Nikon Dergi’yi sizlere sunarken, Türk Nikon ailesi olarak sizlerin sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeninizi diliyoruz. Umarız 2013 herkes için bakış açısının değiştiği barış dolu bir yıl olur.

Türk Nikon Dergi Ocak 2013 sayısı yine dopdolu bir içerikle tam 46 sayfa olarak karşımıza çıkıyor. Ek olarak sizlere Mutlu Topaloğlu’nun Nepal gezi notlarını sunuyoruz. Bu sayımızın kapağını Nikon’un aynasız kamerası Nikon 1 V1 süslüyor. Nikon 1 V1’in oldukça detaylı incelemesini Ertan Öztürk’ün anlatımıyla bulabilirsiniz. Bu sayımızın konuk fotoğrafçısı “Dijitale İnat Analog Fotoğraf” başlığıyla Hasan Bağcı olurken, her zaman olduğu gibi takipçilerimiz tarafından Türk Nikon’un Facebook uygulaması “Ben Nikon’um” uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflardan seçmeleri de bulabileceksiniz.

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atalım.

Türk Nikon Dergisi Ocak 2013 Sayısı

turknikon-dergi-ocak-2013

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğafçının Rehberi :

Röportaj, Konuk ve Test:

Konuk Fotoğrafçı: Hasan Bağcı “Dijitale İnat Analog Fotoğraf”

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı Eki : Nepal

Gezmek, seyahat etmek, farklı insanları ve kültürleri tanırken yeni yerler keşfetmek, her zaman insan için yenileyici ve heyecan verici olmuştur. Türk Nikon Dergi‘de Temmuz sayısı ile birlikte sunmaya başladığımız konuk fotoğrafçı eki ile, başlatmış olduğumuz dergi eki kültürüne yeni yılda gezi fotoğrafçılığını da ekliyoruz. Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı serisine ilginiz gerçekten çok güzel oldu. Yakın zamanda hem Nepal hem de Kula ile bu serimize merhaba demiş olduk. İlk konuğumuz ise Mutlu Topaloğlu ve kendi anlatımıyla ve fotoğraf kareleriyle Nepal gezi notları ve fotoğrafları oluyor. Dergimizin bu sayısında 10 sayfa  gezi fotoğrafçılığı eki bulunmaktadır.

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın