Türk Nikon Dergisi Ekim Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Ekim sayısıyla yine beraberiz. Bu sayımız tam 64 sayfa… Sayfa sayısının artmasındaki en büyük neden elbetteki Photokina 2012‘nin 18-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmesidir. Sadece Nikon değil birçok birçok firma yeri ürünlerini etkinlik öncesi duyurdu. Ancak en çok ilgiyi görenlerden biri elbetteki yeni FX format kameramız Nikon D600 olup dergimizin de kapağında yerini almıştır.

Beğeniyle takip ettiğiniz Türk Nikon Röportaj serisinin bu ay konuğu Ahmet Derici. Bu keyifli röportajı ilk defa duyuyorsanız mutlaka okumalısınız. Bu ay dergimizde yine bir ilk var. “Sizden Gelenler”. Takipçilerimiz tarafından Türk Nikon’un Facebook uygulaması olan “Ben Nikon’um” uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflardan seçtiklerimizi bu sayımızdan itibaren dergimizde yayınlıyor olacağız.

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atalım.

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj, Konuk ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın