Türk Nikon Dergisi Şubat 2013 Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2013 Şubat sayısıyla yine beraberiz. Şubat sayımızda  8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenen CES 2013 fuarı doğal olarak damgasını vurdu. Nikon yeni aynasız kamera ve lenslerinin yanı sıra yeni Coolpix kameralarını da CES 2013’de duyurdu ve tabi ki bu yeni ürünler dergimizde yerini aldık. Diğer üreticilerin ürünlerini de tabi ki unutmadık.

Türk Nikon Dergi Şubat 2013 sayısını yine dopdolu bir içerikle tam 54 sayfa olarak beğeninize sunuyoruz. Bu sayımızda ek olarak  sizlere Kadir İrkin’in karelerinden Kula’yı sunuyoruz. Bu sayımızın konuk fotoğrafçısı Serkant Hekimci‘nin kaleminden Svetlana Eremina oluyor. Sibirya’da yaşayan Rus fotoğrafçının vizöründen başka bir İstanbul’a bakıyor olacaksınız.

Bu sayımızın kapağında Türk Nikon, Fotografium, Canon Türk organizasyonunda, Lukapu ve Buyaka AVM sponsorluğunda düzenlenen “Her Fotoğraf Bir Aşk” konulu fotoğraf yarışmasına da yer verdik. Birinciye Nikon D5200 hediye edilecek fotoğraf yarışmasına tüm fotoğraf severler katılabilir. Yarışmaya son katılım tarihi 17 Şubat 2013.

her-fotograf-bir-ask-yarisma[1]

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atmadan önce Türk Nikon olarak 2013 Şubat sayımızda “tüm sevenlerin sevgililer gününü kutluyoruz”.

Türk Nikon Dergisi Şubat 2013 Sayısı

turknikon-dergi-subat-2013-kapak

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber:

Fotoğafçının Rehberi :

Röportaj, Konuk ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı Eki : Kadir İrkin – Kula

Gezmek, seyahat etmek, farklı insanları ve kültürleri tanırken yeni yerler keşfetmek, her zaman insan için yenileyici ve heyecan verici olmuştur. Türk Nikon Dergi‘de Temmuz sayısı ile birlikte sunmaya başladığımız konuk fotoğrafçı eki ile, başlatmış olduğumuz dergi eki kültürüne yeni yılda gezi fotoğrafçılığını eklemiştik. Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı serisine ilginiz gerçekten çok güzel oldu. Türk Nikon dergisi Şubat 2013 sayısında Kadir İrkin bizi birbirinden güzel kareleriyle Kula’ya götürüyor. Daha önce Kula’yı gördüm diyenlerin bile dergimizin 26 sayfadan oluşan gezi fotoğrafçılığı ekini mutlaka okumasını tavsiye ederiz.

 

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın