Türk Nikon Dergisi Eylül Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Eylül sayısıyla yine beraberiz. Bu sayımız tam 50 sayfa… Yanlış duymadınız! Bu ay Nikon,un yeni ürün duyurularıyla birlikte özellikle fotoğrafçılar için rehber oluşturacak birçok konuyu Türk Nikon Blog üzerinde işlemiş olmamızın sayfa sayısındaki artışta elbetteki büyük etkisi var.

Beğeniyle takip ettiğiniz Türk Nikon Röportaj serisinin bu ay konuğu foto muhabirlerin duayeni sayılan halen Hürriyet Gazetesi’nde Fenerbahçe muhabirliği yapan Süleyman Arat. Eylül ayı Türk Nikon Konuk Fotoğrafçı‘sı ise Özlem Yavuz bizler için en güzel bokehlerini sunuyor.

İddaa ediyoruz bu sayımız hem içerik hem de tasarım olarak en iyi Türk Nikon Dergisi…

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj, Konuk ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Türk Nikon Dergisi Eylül Sayısı Yayında

  1. dergiye nasıl ulaşabilirim

Cevap Yazın