Türk Nikon Dergisi Kasım Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2012 Kasım sayısıyla yine beraberiz. Bu sayımız bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı çünkü Türk Nikon 1 YaşındaFotoğraf aşkına Nikon için Türkiye’de birşeyler yapma isteğimiz ve bunun ilk meyvesi olarak Türk Nikon web sitesini hayata geçirmemizden bu yana tam bir sene geçti. Geçen bu kısa süre içinde Nikon’un Türkiye’deki tek sesi olduk ve  bugün itibariyle çok güzel bir yerdeyiz. Bu yüzden bizi takip sistemimiz üzerindeki kanallardan izleyen ve hiç yalnız bırakmayan takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Türk Nikon Dergi Kasım sayısı tam 80 sayfa. Bu sayımızda 13 Ekim’de tüm dünya ile eş zamanlı olarak “Türk Nikon ve GFK ile İstanbul Fotoğraf Yürüyüşü 2012 (WorldWide PhotoWalk)” geniş bir katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz  etkinliğe ait fotoğrafları bulabilirsiniz.

Takipçilerimiz tarafından Türk Nikon’un Facebook uygulaması olan “Ben Nikon’um”uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflardan seçtiklerimizi bu sayımızda da yayınlıyoruz.

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atalım.

Yeni Çıkanlar:

İnceleme, Tanıtım, Haber

Fotoğrafçının rehberi:

Röportaj, Konuk ve Test:

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın